Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Täyden kolmen tähden kolarikorjaamomme auttaa vahingon sattuessa. Olemme Keski-Suomen ainoa kolmella tähdellä luokiteltu kolarikorjaamo (03/2013). Lue lisää luokituksestamme »

Kolarin luonteesta riippuen meiltä löytyy osaamista kaikkien kolarikorjaustöihin aina naarmujen tasoittamisesta korin oikaisuun. Maalaamme, hitsaamme ja tasoitamme. Oikaisemme korin ja paikkaamme sekä muovi- että peltiosat autostasi. Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet.

Myös pienemmät korjaukset

Kolarien yhteydessä huolehdimme tarvittaessa myös muut korjaustyöt; teemme esimerkiksi nelipyöräsuuntaukset sekä tuulilasien vaihdot ammattitaidolla.

Teemme myös korimittauksia esim. lunastetuille autoille. Elektronisen mittalaitteen avulla voimme mitata korin ja alustan. Elektronista mittalaitetta käytämme myös korjausten yhteydessä - näin kori saadaan oikaistua autonvalmistajan antamien ohjeiden ja mittojen mukaan.

Kolarikorjaamo Kolarikorjaamo Kolarikorjaamo

Hondan kolarimerkkikorjaamo

Olemme Hondan valtuutettu kolarimerkkikorjaamo, mutta meillä on pääsy kaikkien autonvalmistajien tehdas- ja korjausohjeisiin.

Korjaamme autosi tehtaan ohjeistuksen mukaan ja voimassaoleva autovalmistajan takuu jatkuu vielä korjauksenkin jälkeen.

Sijaisauto kauttamme

Kauttamme saat halutessasi myös sijaisauton läheisten autovuokraamojen kautta. Voit tilata sijaisauton esim. korjaamomme pihaan itse tai voimme hoitaa tilauksen puolestasi. Sijaisauton voit halutessasi myös palauttaa korjaamomme pihaan, kun autokorjauksesi on valmis.

Tilaamme puolestasi myös hinausauton tarpeen niin vaatiessa.


Yhteystiedot

Kankitie 7
40320 Jyväskylä
030-6364150
siroauto@siroauto.fi